wat klanten zeggen


Jan Bakker, Communicatiestrateeg Sanquin Bloedvoorziening:  "Femke vindt haar weg in elke organisatie. Ze is een duizendpoot en een echte teamspeler. Ze speurt naar verhalen, interviewt collega's en is een kei op intranet en corporate websites. Ze ziet "het werk" en pakt het op. Elk team heeft een Femke nodig. Het is niet voor niets dat ze als interimmer vaak maanden (lees: ruim een jaar) blijft. Bescheiden komt ze binnen en binnen een mum is ze een wezenlijk onderdeel van het communicatieteam. Hartelijk in de omgang; professioneel in de uitvoering."

Mascha van Hardeveldt, Manager Communicatie @ ASR Nederland: "Ik heb Femke leren kennen als een enthousiaste professional. Iemand die goed in staat is om zeer ingewikkelde materie te vertalen naar leesbare en begrijpelijke teksten voor klanten en businesspartners. Ze blijft zich steeds professioneel verwonderen over intern gerichte informatie en stelt bij de vertaling daarvan altijd klantbelang en klantbegrip voorop. Femke is een redacteur met een scherpe, en waar nodig empathische pen. Met haar innemende manier van werken weet ze collega’s op hun gemak te stellen en de juiste informatie boven water te krijgen."

Margot Schrandt, Sr. Communicatieadviseur @ Waternet: "Voor het project Schoonmaken van de Vecht heeft Femke diverse (web)teksten geschreven. Ik vind het heel prettig samenwerken met Femke: snel schakelen, altijd een kritische blik en een vlotte pen. Ze stelt de juiste vraag op het juiste moment en kan zich goed inleven in een doelgroep. Femke weet binnen de deadline altijd een goed product te leveren."