ervaring

Ik heb bedrijfscommunicatie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na verschillende communicatieadviesbanen, besloot ik te gaan doen waar mijn hart ligt: schrijven.

Opdrachtgevers
Sinds 2007 werk ik als freelance (web)redacteur. En heb voor allerlei leuke en interessante opdrachtgevers gewerkt. Zoals bekende financiële dienstverleners als de Volksbank en ASR. Maar daar wil ik mij niet op vastpinnen. Omdat ik mij materie snel eigen kan maken, ga ik net zo makkelijk voor andere opdrachtgevers aan de slag.

Zoals Waternet, het drinkwaterbedrijf van Amsterdam, waarvoor ik de content voor een compleet nieuwe website heb gemaakt. Of Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Heeft wel weer met water te maken, maar dan in een compleet andere, vooral politieke context.

Wat kan ik voor je doen?
SEO (zoekmachine gericht schrijven), conversie verhogen, doelgroepgericht schrijven, servicegerichte of juist commerciële teksten? Ik vertel je graag mijn aanpak en visie erop. Of nog beter, ik laat het je gewoon zien.

Heb je een stuk tekst waar je niet uitkomt? Stuur het naar me toe en ik laat je graag zien hoe het beter kan. Of wil je gewoon eens praten over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op!